Pop-up store in barretje Vidocq | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:
Bedrijfsberichten

Pop-up store in barretje Vidocq

  Zakelijk

GOUDA/REEUWIJK - Ze missen het, hun vaste gasten in het zo gezellige Barretje Vidocq achter de St. Janskerk in Gouda. De Reeuwijkse Alex de Kock en zijn partner Michelle Warnaar willen het liefst zo snel mogelijk weer open, maar ja, wie niet. Michelle heeft, naast haar werk in ’t Barretje, een wijnbedrijf, genaamd Warnaar & van Beek, wijn- en spijs, die zij tezamen met partner/moeder Yolande van Beek runt.

Het idee ontstond om in ’t Barretje een wijnwinkel te beginnen waar Michelle en Yolande hun heerlijke wijnen aan de man kunnen brengen én ook wat flessen te openen zodat klanten eerst kunnen proeven. Als echte gastronoom wil Michelle het assortiment uitbreiden met diverse (buitenlandse) kaas, ham, worst en buikspek. De pop-up store is uiteraard van tijdelijke aard en wanneer het weer is toegestaan zullen de deuren zoals vanouds weer opengaan.

De pop-up store Warnaar & van Beek was vrijdag 20 november voor het eerst open en daarna van donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Uiteraard zullen de regels van RIVM worden nagevolgd.

Meer berichten