Afbeelding

Nieuwe kringloopwinkel in Bodegraven

Zakelijk Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN - Vanaf woensdag 9 december is Bodegraven een bijzondere kringloopwinkel rijker: Oud & Nieuw Bodegraven. Na een lange voorbereiding zijn Bodegravers Suzanna en Jan Willem Arensman eindelijk zover dat ze kunnen starten met een winkel waarin ze oude én nieuwe spullen verkopen.

Jan Willem en Suzanna willen niet alleen oude spullen een nieuw leven geven, maar zullen ook nieuwe spullen verkopen die van oude en weggegooide materialen gemaakt zijn. Jan Willem en Suzanna hebben twee rechterhanden die afgedankte voorwerpen omtoveren tot iets nieuws, moois en volstrekt unieks. Verder is er in de winkel van alles te vinden: vintage spullen, kleding, boeken, dvd’s, meubels, etc. De passie van Jan Willem en Suzanna is mooie spullen die echt geleefd hebben.

Het was voor het echtpaar zeer lastig een ruimte te vinden om al de spullen in kwijt te kunnen, maar gelukkig waren Gerrit en Fred van Ultimate Wood bereid om een helpende hand te bieden. Zij maakten ruimte vrij in hun bedrijfspand aan de Oudbodegraafseweg 78, waar ze tuinhout en benodigdheden verkopen aan particulieren en bedrijven. Ze hebben zelfs speciaal een trap gemaakt, zodat de klanten van Oud & Nieuw Bodegraven gemakkelijk boven kunnen komen om heerlijk rond te kunnen snuffelen in de mooie verzameling spulletjes.

Als u nog spullen in huis heeft die nog goed te gebruiken zijn en een nieuw leven verdienen, dan willen Jan Willem en Suzanna ze graag hun de winkel aan de Oudbodegraafseweg ontvangen om er weer iets moois van te kunnen maken. Grote spullen graag in overleg. Welkom in de winkel Oud en Nieuw Bodegraven!

De openingstijden vanaf woensdag 9 december zijn: Woensdag van 10.00 tot 17.00 uur, donderdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Advertentie

Categorieën