Bedrijfsberichten

Hans Anders verdubbelt collectie in nieuwe winkel Bodegraven

  Zakelijk

BODEGRAVEN - Op donderdag 22 april opent Hans Anders feestelijk de deuren van een gloednieuwe, grote winkel aan het Raadhuisplein 2a tegenover het gemeentehuis. Met een collectie van bijna 1000 monturen in de schappen is het team van Hans Anders helemaal klaar om klanten te ontvangen en te helpen met een nieuwe bril, zonnebril of lenzen. De vestiging aan de Kerkstraat sluit per 20 april.

Storemanager Edwin Noordover is al 20 jaar hét gezicht van Hans Anders in Bodegraven: “We zijn een vertrouwd adres. Heel veel klanten komen al jaren voor onze goede service bij mij en mijn vaste team Aicha en Edwin in de winkel. Onze nieuwe winkel ligt heel centraal aan het Raadhuisplein en is prachtig geworden: ingericht volgens ons nieuwste winkelconcept en voorzien van de nieuwste technieken en apparatuur.”

Grotere winkel
De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 135m2. Edwin is blij met de mogelijkheden die dat biedt: “Daardoor hebben we ons assortiment brillen en zonnebrillen kunnen verdubbelen. Daarnaast hebben we nu 2 oogmeetruimtes zodat we meer klanten tegelijk kunnen helpen met een meting en advies. We zijn zelfs van plan om binnenkort ons team te versterken met een gediplomeerd audicien, zodat we ook professionele hoorzorg kunnen aanbieden in Bodegraven.”

Veilig winkelbezoek
Op 22 april wordt de winkel feestelijk geopend met een aantrekkelijke prijsactie. Hans Anders adviseert om voor bezoek van de winkel een vrijblijvende afspraak te maken. Een afspraak maken voor een oogmeting of een hoortest kan gemakkelijk via hansanders.nl/afspraak of tel. 088-2745536 (lokaal tarief). De openingstijden van de winkel zijn te vinden op hansanders.nl/bodegraven.

Meer berichten