Afbeelding

Keurslager Kamerling de Sterkste Schakel

Zakelijk

BODEGRAVEN - Keurslager Kamerling uit Bodegraven werd vrijdag 16 april 2021 bezocht door de jurycamper van de Sterkste Schakel 2021. Ter plaatse werd bekend dat zij de winnaars zijn van de sterkste schakel verkiezing 2021 in de categorie Detailhandel. Daarbij werd de mooie trofee overhandigd aan de drie generaties slagers en het team.

“Het is een prachtige waardering voor ons mooie en veelzijdige vak dat wij samen met ons team iedere dag mogen uitvoeren. Het is nooit saai in onze winkel want wij maken van iedere dag een feestje! Dat doen wij voor onze klanten maar natuurlijk ook een beetje voor onszelf. Want plezier hebben in je werk is het allerbelangrijkste van alles,” aldus Jetze Kamerling, eigenaar Keurslager Kamerling. “Ik ben enorm dankbaar dat we samen met ons team deze titel hebben mogen behalen. Mede door hen hebben wij deze waardering kunnen behalen. Samen vormen wij de sterkste schakel voor al onze klanten.”

Ook de jury was te spreken over de slager: “We spraken Jetze en zijn zoon Mischa, tweede en derde generatie keurslagers. Wat een passie straalden ze uit. Mooi om te zien dat zowel vader als zoon stralen wanneer ze het over hun zaak en de klanten hebben.”

Afbeelding
Afbeelding

Advertentie

Categorieën