Afbeelding

Win-win bij de complimentenmuur

Zakelijk

BODEGRAVEN - Het team van Pull of Polo vond het tijd voor wat positiviteit in deze gekke tijd. Daarom komt de winkel met een speciale winactie vol complimenten.

Buiten de winkel staat een enorme ‘complimentenmuur’ vol gekleurde enveloppen. Voorbijgangers mogen een kaartje uit een gekleurde envelop pakken met op de achterzijde een compliment, dat ze op hun beurt aan iemand ander kunnen geven. “Complimenten geven draagt immers bij tot meer verbondenheid met anderen,” vertelt eigenaar Kim van Pull of Polo. “Ze creëren meer geluk in het leven.”

Als complimentenpakkers hun kaart ook delen op social media, maken ze kans op een prijs: een privé shopsessie voor twee personen met 20 procent korting op de gehele collectie (behalve de sale items)! Om kans te maken pak je een kaartje uit een van de gekleurde enveloppen, je kiest iemand uit aan wie jij dit compliment wilt geven en je maakt een foto of video met dit compliment (wees creatief!). Plaats de foto of video in je story of feed op Instagram en tag @pullofpolo en natuurlijk degene voor wie het compliment is.

Advertentie

Categorieën