Afbeelding
Foto:

Ledenwissel Raad van Toezicht bij Bibliotheek De Groene Venen

Zakelijk Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Per 1 juli a.s. gaat Helma van de Wetering de Raad van Toezicht van de Bibliotheek verlaten. Zij is ruim 9 jaar bij de Bibliotheek betrokken geweest, eerst als bestuurslid en sinds 2017 als lid van de Raad van Toezicht. Momenteel zet Helma zich nog actief in als Taalmaatje. Zij begeleidt cursisten in het spreken en leren van de Nederlandse taal. We zijn Helma dankbaar voor haar inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren en wensen haar veel goede en gezonde jaren toe.

Nieuw lid
Tegelijkertijd zal Suzanne van Nieuwenhuijzen aantreden als nieuw lid van de Raad van Toezicht. In het dagelijks leven is Suzanne bestuurssecretaris bij zowel VNO-NCW als MKB Nederland en zij woont in Nieuwerkerk aan den IJssel. De vacature bij de Raad van Toezicht van de Bibliotheek past heel goed bij Suzanne . Ze had al langere tijd interesse in governance bij een maatschappelijk relevante en betrokken organisatie. Binnen de Raad van Toezicht kan zij nu haar kennis en ervaring breder inzetten voor de samenleving.

In de komende periode zal Suzanne zich inlezen en de verschillende bibliotheekvestigingen in het werkgebied van de gemeenten Zuidplas, Waddinxveen en Bodegraven-Reeuwijk bezoeken. De Raad van Toezicht is verheugd met de benoeming en kijkt uit naar de samenwerking met Suzanne.

Advertentie

Categorieën