Afbeelding

65 jaar Keurslager Kamerling

Zakelijk

Op 1 april (geen grap) 1957 startte Keurslager Kamerling met Sief (90) en Gre (88) Kamerling in de Kerkstraat in het Groene Hart van Bodegraven. Afgelopen maandag was dit briljanten paar ook nog eens 65 jaar getrouwd! “Dit alles maakt ons als familiebedrijf mega trots. En nog iedere dag komt Sief op de fiets een bezoekje brengen aan de keurslagerij, dat is pas rijkdom,” vertelt Jetze Kamerling. “Als we terugkijken op de afgelopen 65 jaar dan kent keurslager Kamerling een rijke historie met vele hoogtepunten. Samen met al onze medewerkers die in de loop der jaren behoorlijk zijn gegroeid. Van een tweemanschapswinkel naar een groep van vijftien medewerkers anno 2022.” Een vrolijke klant die weer terugkomt is volgens Jetze Kamerling het mooiste compliment!

Nederlandse televisie
Dit laatste kwam in bijzonder daglicht te staan toen André van Duin en Jannie van der Heijden met het programma Denken aan Holland een bezoekje kwamen brengen bij de aanlegsteiger met hun vaartocht door Nederland. Maar liefst twee miljoen kijkers trok het televisieprogramma in 2020. En nog tot op de dag vandaag ontvangen zij nog reacties en nieuwe klanten op deze uitzending. Een bijzonder hoogtepunt was dat door deze aandacht de wereldberoemde grillworst een recordproductie bereikte. 500 kg in slechts drie dagen! “Dat was echt waanzinnig,” aldus Jetze.

Een echte slagersfamilie 
Eigenaren Jetze en Gea Kamerling hopen nog vele jaren in goede gezondheid te mogen genieten van de Keurslagerij in Bodegraven samen met het team en alle drie de zonen. De hele familie is actief te vinden in het slagersvak, en dat is echt bijzonder. Zoon Jordy (34) werkt al 15 jaar als bedrijfsleider in Alphen a/d Rijn bij Keurslager v. Vliet, zoon Mischa (30) werkt ook al ruim 15 jaar in de Keurslagerij in Bodegraven waar ook hij assisteert bij het ondernemerschap en zoon Stan (25) werkt een aantal jaren bij Keurslager Opstal in Pijnacker. Alle drie de zoons zijn in het bezit van alle slagersvakdiploma’s en certificaten van vakbekwame cursussen. Op dit moment word er hard gewerkt aan de voortzetting van het bedrijf voor een nog hopelijk hele lange toekomst in Bodegraven.

Samen vieren
Kamerling wil hun 65-jarig jubileum graag met u vieren. Op vrijdag 1 april en zaterdag 2 april ontvangen alle klanten een gratis bakje huisgemaakte filet american speciaal ‘jubileumeditie’ bij een minimale besteding van 10 euro. De komende weken staan er nog veel meer leuke acties op de planning. Houd de krant en sociale media goed in de gaten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding