Logo kobr.nl

Vrijwilligers gezocht

Voor de rubriek vrijwilligers gezocht kunnen alle vacatures voor vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties in Bodegraven-Reeuwijk worden aangemeld. Vacatures worden eenmalig gratis geplaatst. Mail naar redactie@kobr.nl. Kijk ook op www.erkendtalent.nl.

KWF collecteweek

Bodegraven-Reeuwijk - De collecteweek van KWF Kankerbestrijding is dit jaar van 2 t/m 8 september. In deze week gaan in onze gemeente ruim 220 collectanten de straat op om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Elke euro die zij ophalen, draagt bij aan onze missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Voor de vrijwilligersafdeling van KWF in Bodegraven-Reeuwijk zoeken wij nieuwe vrijwilligers: een nieuw coˆrdinerend wijkhoofd voor Driebruggen en collectanten voor woonwijken in Bodegraven, met name Weideveld. Je kunt je aanmelden
via www.kwf.nl/helpjijons/collecte. Als je graag meer informatie wilt, kun je ook contact opnemen met Lia Nottelman, via e-mail kwfbode-ree@outlook.com.

Meer berichten