Agenda

Algemeen

Ook iets te melden voor de agenda? Mail uw bericht naar redactie@kobr.nl

De volledige agenda vindt u op www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl/evenementen. Daar kunt u ook uw agendapunten doorgeven.

donderdag 16 augustus

Zomerhooiavond

Reeuwijk - IVN houdt hooiavonden op enkele eilanden in de Reeuwijkse Plassen. Aanmelden is niet nodig. Bij onweer wordt de avond afgelast. De boot vertrekt om 19.00 uur vanaf de hoek ës-Gravenbroekseweg en Zoetendijk.

www.ivn.nl/afdeling/ijssel-en-gouwe

zaterdag 18 augustus

Kunst in Dorpskerk

Zwammerdam - In de Dorpskerk worden werken van de kunstschilders Ria Kool en Arie van der Eyk en sieraden-kunstenares Liane Hasselaar tentoongesteld. De expositie is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Wedstrijd vingerbalkmaaien

Reeuwijk - Van 10.00 tot 15.00 uur houdt Tractorclub De Tempel de jaarlijkse wedstrijd vingerbalkmaaien met (oude) tractoren. Locatie: driesprong Tempeldijk, Zijdeweg en Schinkeldijk in Reeuwijk-Tempel.

Mandala workshop

Bodegraven - Buddyz and Friendz organiseert een workshop mandala tekenen in het Evertshuis (van 10.00 tot 13.00 uur). Kosten € 6,00. Informatie en opgeven 0172-614500.

maandag 20 augustus tot donderdag 23 augustus

Vakantie Kinder Spelen

Zwammerdam - Van 20 tot en met 23 augustus zijn er de jaarlijkse Vakantie Kinder Spelen, thema Films en sterren! Met voor de jongste jeugd onder andere kartonnen hutten die worden geschilderd en versierd, spelletjes, knutselen en dansen en voor de 'grote' kinderen het bouwen van de hutten, nachtspel, vrijmarkt en optreden van de sterren van Helemaal Top!

maandag 20 augustus tot vrijdag 24 augustus

Vakantiespelen Bodegraven

Bodegraven - De 51e editie van de VakantieSpelen. Het evenement wordt georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 14 jaar oud. Locatie: het evenemententerrein aan de Burgemeester Kremerweg.

www.vakantiespelen.nl

vrijdag 24 augustus en zaterdag 25 augustus

Huttenbouw in Driebruggen

Driebruggen - De huttenbouw wordt al jaren georganiseerd door de speeltuinvereniging Wildebras voor kinderen in de leeftijd van
4 tot 12 jaar. Op zaterdag is er rommelmarkt en de hutten worden verbrand. Locatie: Groendijck. Je hoeft je niet aan te melden en het is gratis.

zaterdag 25 augustus

Streekmarkt

Bodegraven - Streekmarkt in de Kerkstraat. Ook het draaiorgel is er weer bij.

Advertentie

Categorieën