Afbeelding

Ronald Schilt: "Erkenning voor geweldige teamprestatie" Bodegraafs bedrijf Merosch wint Ondernemersprijs Midden Holland

Algemeen

Bodegraven - Eigenaar-directeur Ronald Schilt is opgetogen over het feit dat zijn bedrijf Merosch de Ondernemersprijs Midden Holland, categorie MKB, heeft gewonnen. "Ik zie het vooral als een teamprestatie en het is fantastisch dat wij de prijs als team toegekend hebben gekregen. Wij zien dit als een erkenning voor wat wij hebben gedaan en als een aanmoediging om door te gaan op de ingeslagen weg. Wij zijn dinsdagmorgen met de medewerkers bijeen gekomen om het te vieren en daar hoorde natuurlijk gebak bij. De reacties en felicitaties stromen inmiddels binnen en ik ga die op mijn gemak tot mij nemen,'' aldus Ronald.

Erg verheugd is hij over het juryrapport. In zijn ogen heeft de jury prima verwoord waar het bedrijf in de kern voor staat. "Ik wil God danken voor de steun die hij mij heeft gegeven om het bedrijf op te bouwen en het ondernemersplatform en de gemeente bedanken voor de voordracht en de promotie in de aanloop naar deze verkiezing."

De Ondernemersprijzen werden afgelopen maandagavond uitgereikt in de Goudse Schouwburg. Er zijn prijzen in drie categorieën. In de categorie detailhandel en horeca won dit jaar Wielaard Fietsen en in de categorie grootzakelijk is de prijs voor Stinis. Bij de MKB-bedrijven is de eer voor Merosch, een energie en installatie adviesbureau dat zich richt op duurzaam, gezond en circulair bouwen, renoveren en transformeren. Vanuit die specialisatie is het fraaie kantoor van Merosch ontwikkeld in de oude gymzaal aan de Eendrachtsweg in Bodegraven. Een kantoor dat tevens dienst doet als 'living lab' en daarmee op velerlei gebied een voorbeeldfunctie vervult. De activiteiten van het vooruitstrevende adviesbureau zijn zowel in de regio als in bouwend Nederland niet onopgemerkt gebleven, hetgeen leidt tot veel vraag naar de adviezen van Merosch.

Tekst: Bert Verver

Beeld: Via Media

Ronald Schilt en echtgenote Margreet (midden) toosten met de teamleden (vlnr) Esther Wagensveld, Menno Schokker en Kirsten Spruijt en Margriet Vlot op de toegekende prijs.

Advertentie

Categorieën