Logo kobr.nl
Foto:

Vriendenschaar 1 eindigt seizoen met goed gevoel

Bodegraven - Op zaterdag 15 juni speelde Vriendenschaar 1 de allerlaatste wedstrijd van het seizoen 2018/2019 tegen KOAG 1. Voor beide ploegen stond niet heel veel meer op het spel: Vriendenschaar was sinds winst van OZC op 1 juni definitief gehandhaafd, en KOAG al kampioen.

Zo ging het team van De Knikker Keukens zonder enige druk de wedstrijd in, met tevens een zogenaamde 'pretopstelling': een vak zonder lengte, en een vak met juist veel lengte. Tegen de verwachtingen in – KOAG is een erg goede en zuivere ploeg – wist Vriendenschaar de thuisploeg goed in toom te houden, en zelf mooi mee te scoren. Dit zorgde helaas niet voor de overwinning. De eindstand: 17-14. Van de veertien goals wist het vak van Vriendenschaar zonder lengte er tien te maken. Een knappe prestatie.

De laatste wedstrijd eindigde dus in een klein verlies voor Vriendenschaar, maar wel tegen de kampioen van de poule. Tevens promoveert Vriendenschaar 1 volgend jaar in de zaal naar de tweede klasse, en zal de ploeg ook op het veld tweede klasse blijven spelen. Eerst met een goed gevoel de zomerstop in.

Meer berichten