Afbeelding

Duurzaam tankstation geopend

Algemeen Bedrijfsberichten

Bodegraven - Afgelopen maandag kon er voor het eerst getankt worden bij het duurzame tankstation van Vakgarage Bodegraven. Eigenaar en directeur Dave Vrolijk: "We willen het totaalpakket aan de klant bieden. Daar hoort een tankstation bij. Prachtig dat we dit nu hebben kunnen realiseren."

Klanten kunnen bij Vakgarage Bodegraven nu benzine en diesel tanken en een EV opladen. Dit gebeurt allemaal onder het duurzame tank- en laadconcept NXT Mobility. Het tankstation van de vakgarage is de eerste onder het NXT concept waar ook laadpalen bij geplaatst zijn. Het duurzame karakter van het station komt tot uiting komt in de aangeboden brandstoffen, de natuurlijke samensmelting met de directe omgeving van het station en de zelfvoorzienende energiebehoefte door de toepassing van zonnepanelen.

Daarnaast bereidt Dave Vrolijk zich voor op de toekomst. In de verbouwing van afgelopen zomer heeft hij onder meer bruggen geplaatst die ook zwaardere autoís aan kunnen, zodat hij beter aan elektrische en hybride auto's kan werken. "Er komt een toekomst waarin minder diesel- en benzineauto's bestaan."

Afbeelding

Advertentie

Categorieën