'Kinderen Ont-lasten'

Algemeen Bedrijfsberichten

Reeuwijk - Wat kinderen ook doen, ze zijn trouw aan hun ouders en vragen aandacht voor datgene wat niet klopt. Ze willen daarmee hun familie bij elkaar houden. Hierbij raken ze soms in nood, worden ziek, verzetten zich tegen allerlei opvoedingsmaatregelen en roepen daarmee de zorgen en het ongenoegen van hun ouders, leraren en opvoeders op.

Toekie van Apeldoorn van de Kindercoaches: "Het is niet altijd gemakkelijk kinderen te begrijpen. Pas als wij een 'systemische kijk' op de gehele familie van het kind richten en diens dynamiek bevatten, begrijpen wij de onbewuste pogingen van het kind om iets op te lossen voor de ouders en de hele familie. Het opstellingswerk biedt een goede mogelijkheid om de structuren in de familie open te leggen. Spanningen kunnen zich dan oplossen en kinderen kunnen weer in liefde bij hun ouders staan."

Op 8 november aanstaande verzorgt Toekie van Apeldoorn van de Kindercoaches een workshop aangaande bovenstaande thematiek. De workshop heet 'Kinderen Ont-lasten' en vindt plaats in zalencentrum de Brug. Geaccrediteerd door de SKJ. Voor meer info & aanmelden: www.dekindercoaches.nl

Advertentie

Categorieën