Afbeelding

Geslaagde avond van OBK Driebruggen en de Herman Singers

Algemeen

Waarder - Op zaterdagavond 26 oktober gaven Muziekvereniging OBK Driebruggen en de Herman Singers een fantastisch concert in de PKN Gereformeerde kerk Waarder met als thema 'Music at Night'.

Het concert was in verschillende blokken opgebouwd, Muziekvereniging OBK Driebruggen speelde onder leiding van dirigent Mark van Mil weer fraaie nummers zoals onder andere Fulco de Minstreel van Leon Vliex, Evening Song van C.C. Scholefield. De stukken werden vol overgave gespeeld. Maar ook werd Gabriella's Sang gespeeld, dat samen met zang van de Herman Singers begeleid werd door OBK Driebruggen.

Als gast was er het 4-koppige zangensemble De Herman Singers uit Woerden. Dit gezelschap bestaande uit Arie Bloemheuvel, Martijn van de Weerd, René Peters en Gijs Piet van Os zongen om-en-om met OBK een religieus en niet-religieus repertoire bestaande uit a-capella, drie- en vierstemmige liederen in de Nederlandse, Duitse, Franse, Italiaanse, Kroatische, Latijnse, Oekraïense, Poolse, Russische en Zweedse taal. Het talrijke toegestroomde publiek vond het prachtig.

Muziekvereniging OBK Driebruggen en de Herman Singers kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond.

www.obkdriebruggen.com

Advertentie

Categorieën