Logo kobr.nl

Kerstmarkt Reeuwijk-Dorp

Reeuwijk-Dorp - De R zit alweer een tijdje in de maand. Dat betekent: korte dagen en lange nachten, dalende temperaturen, dikke winterjassen, open haarden. Sinterklaas en Kerstmis komen er weer aan… Een heerlijke tijd! Ook dit jaar kunt u weer uitkijken naar een gezellige kerstmarkt op zaterdag 7 december.

Maar al op 4, 5, 6 en 7 december kunt u bij de H.H. Petrus en Pauluskerk in Reeuwijk-Dorp langskomen voor de aankoop van een prachtige kerstboom en op vrijdag 6 december beginnen de festiviteiten met een warme maaltijd. Voor 10 euro per persoon kunt u aanschuiven in het klooster van de Reeuwijk-Dorpse kerk. Opgeven voor de maaltijd kan via reeuwijk@sintjandd.nl of vul het formulier in achter in de kerk. Na de maaltijd kunt u genieten van de Vlister Zangers, die om 20.30 uur een fijn (kerst)concert zullen geven in de kerk.

Kerstman

Op 7 december zal de Kerstman vanaf 10.00 uur zijn ronde doen over Reeuwijk-Dorp. Hij nodigt hiermee iedereen uit om gezellig langs te komen bij de Kerstmarkt. Om 11.00 uur openen zich de poorten van de Kerstmarkt. Hier kunt u terecht voor nieuwe én tweedehands kerstartikelen. Ook kerststukjes, hapjes en drankjes zullen verkrijgbaar zijn. Kerst is natuurlijk niets zonder muziek. Daarom komen ook de kinderen van het kinderkoor langs om de o zo bekende kerstliederen te zingen. Verder is er nog van alles te beleven: u kunt op de foto met de kerstman, enveloppen trekken, meedoen met het Rad van avontuur én natuurlijk gezellig bijkletsen met de buurman of andere dorpsgenoten. Komt u ook gezellig alvast Kerstmis vieren?

Meer berichten