Afbeelding

Senioren genieten van Muzikale Kerst Ontmoeting

Algemeen

Bodegraven - Lions Club Bodegraven organiseerde donderdagavond 12 december weer de jaarlijkse 'Muzikale Kerst Ontmoeting' in het Evertshuis. Ruim 130 senioren en anderen die een avondje uit goed kunnen gebruiken, genoten van een gezellige muzikale avond in kerstsfeer. Inmiddels is dit evenement uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie waar velen naar uitkijken. Dit jaar was de belangstelling zo groot dat een aantal late aanmelders teleurgesteld moest worden.

De gasten genoten van een gevarieerd programma, gevoelig, stemmig maar soms ook heel vrolijk. De avond werd geopend door Lions-voorzitter Paul Kleuver. De presentatie was in handen van Jan Oostveen. Het programma had de structuur van voorafgaande jaren, maar was opgefrist. Het kinderkoor "CantaRellen" uit Reeuwijk-Dorp, onder leiding van Colette Groot en op de vleugel begeleid door Maria Dorresteijn, trapte af. Met een kerstverhaal vanuit het perspectief van Maria, maar in eigentijds taalgebruik. Dat leidde tot hilariteit.

Lions-lid Willem Flendrie presenteerde een persoonlijk getint 'kerstverhaal' geplaatst in de Tweede Wereldoorlog. Het publiek was erg onder de indruk. Sommige hadden nog duidelijke herinneringen aan die periode. De avond werd afgesloten door het Bodegraafs Vocaal Ensemble onder leiding van John Bouwmans.

Afbeelding
Afbeelding

Advertentie

Categorieën