Afbeelding

Kerstival: een schitterend kerstgala op locatie in Reedeurp

Algemeen

Reeuwijk-Dorp - Dit jaar vond het Kerstgala van de Reedeurpenarren niet plaats in Amicitia, maar in een ander jasje, op een andere locatie én met een heerlijke maaltijd. Afgelopen zaterdag druppelden de gasten vanaf vier uur op hun 'kerst best', in smokings én glitterende jurken, binnen op de speciale locatie op de Berkenbroek.

De loods herkende je niet terug, deze was speciaal voor deze avond omgetoverd in kerstsferen. Voorafgaand aan het diner werd er met een minuut stilte stilgestaan bij het overlijden van een aantal leden. En dat is precies waar deze vereniging groots in is: naast gezelligheid ook samen aandacht besteden aan belangrijke momenten en steun vinden bij elkaar.

De Reedeurpenarren genoten daarna van een heerlijk driegangendiner, bereid door Gasterij Vergeer. Tussendoor werd er fanatiek muziekbingo gespeeld door muziekfragmenten bij titel of artiest op je bingokaart af te stempelen. Foute bingo? Liedje zingen natuurlijk! De winnaars, of moeten we zeggen verliezers, van de muziekbingo gingen naar huis met prijzen als 'twee dagen als Narrie verkleed', 'een dag vuilrapen bij een kweker naar keuze', maar toch ook 'een gratis tweede stroopwafel'.

Na het diner verplaatste het gezelschap zich naar het feestgedeelte, onder het genot van koffie met een versgebakken stroopwafel. Gasten die geen plekje hadden kunnen bemachtigen bij het diner, sloten alsnog aan. Na een spetterend optreden van de Vlammen ging de band 'Sesam Sensation' meteen goed van start en zij zorgden voor de muzikale omlijsting van deze avond. DJ Mitch zorgde voor de dansplaten en natuurlijk danste Prins Pliek van Reedeurp aan het einde op het podium met hofdames Mandy en Laura aan zijn zijde. Alle hakken en nette schoenen gingen deze avond van de vloer!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertentie

Categorieën