Nieuwe thuishaven in hartje Bodegraven

Zakelijk

BODEGRAVEN - De jongste vestiging van Intro Personeel beschikt sinds begin 2020 over een nieuwe thuishaven. De recruiters werken nu vanuit een modern kantoorpand aan de Oud Bodegraafseweg 9 in Bodegraven. "Mensen weten inmiddels goed de weg naar ons te vinden," aldus vestigingsmanager Ewout Pols. "Onze vestiging in Bodegraven is uit z'n jasje gegroeid. In twee jaar tijd hebben we een sterke positie verworven in de regio. We zijn steeds meer van toegevoegde waarde in de regio. Inwoners van Bodegraven, Zoetermeer en Alpen aan den Rijn hebben afgelopen jaren via ons een vaste baan gevonden bij een toenemend aantal regionale bedrijven. Ondertussen werken we met vier man sterk aan onze missie: mensen tot bloei laten komen." Om die reden was een verhuizing naar het moderne kantoorpand aan de Oud Bodegraafseweg dan ook een logische keuze.

Recruiters Ewout, Arjan, Tim en Jan kunnen zo nóg beter mensen van dienst zijn. "We hebben hier meer mogelijkheden," legt de vestigingsmanager uit. "We hebben een fris en strak kantoor met een eigentijdse uitstraling. Zo hebben we moderne werkplekken en kunnen we kandidaten ontvangen in verschillende spreekruimtes." Ook mag gezegd worden dat de nieuwe werkplek op een steenworp afstand ligt van het station en de N11.

Iedereen is van harte welkom, zegt Ewout. "Loop gerust eens binnen om een bakkie te komen doen." Intro Personeel is sinds mei 2018 in Bodegraven te vinden.

Advertentie

Categorieën