Geslaagde zendingsmarkt bij De Oude School | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto: Wim de Boevere

Geslaagde zendingsmarkt bij De Oude School

WAARDER - De Oude School naast de NH Kerk en de ruimte daaromheen waren zaterdagmiddag 15 februari het werkterrein van de zendingsmarkt, waarvan de opbrengst gaat naar de ondersteuning van het vele werk van Marieke in Noord-Afrika.

In en rondom De Oude School was van alles te doen en ook te koop voor het goede doel. Buiten voor de kerk konden bijvoorbeeld auto’s worden gewassen en halverwege de middag renden de kinderen hun gesponsorde rondjes om de kerk. Voor die rondjes rondom de kerk waren velen van hen in de voorgaande week al huis aan huis met een bijdrage-intekenlijst langs de deur gegaan. Een springkussen naast de kerk maakte voor de kinderen de belevenis compleet.

Binnen was er van alles te koop: kaas, groente en fruit, bloemstukjes, speelgoed, boeken, taarten en cakes, snoep, kleding, allerlei fraaie handwerken, schilderijen en nog heel veel meer. Natuurlijk kon er even worden gezeten om te genieten van een kopje koffie of thee, al dan niet met een punt appeltaart, een tompouce of een andere lekkernij.

Aan het eind van de middag kon ook nog eens worden aangeschoven voor een voortreffelijk lopend buffet. Het was een gezellige, drukke middag. Helaas was op het moment van dit schrijven de totale opbrengst voor het werk van Marieke nog niet geteld en bekend, maar gezien de vele bezoekers stelt dat vast niet teleur.

Tekst en beeld: Wim de Boevère

Meer berichten