Logo kobr.nl

Aangepaste openingstijden voor bouwmarkten

BODEGRAVEN - De gezondheid van klanten en medewerkers staan bij Hubo Bodegraven en Karwei Bodegraven voorop. Beide bouwmarkten houden zich in deze lastige tijden uiteraard aan de voorschriften en adviezen van de overheid en het RIVM.


Hubo en Karwei blijven beiden voorlopig open en hun medewerkers in de winkels doen hun uiterste best om het voor hun klanten zo goed mogelijk te regelen. En natuurlijk hebben zij de juiste instructies gehad over hygiënemaatregelen, zodat je veilig je aankopen kunt blijven doen.


Voor de Bodegraafse bouwmarkten is de gezondheid van medewerkers en klanten het belangrijkst. Daarom hebben zij vanaf vandaag de openingstijden aangepast. Van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.


Wat kunt u doen?

Het bovenstaande betekent ook dat ze bezoekers vragen een aantal zaken in acht te nemen. We kunnen elkaar helpen om het voor elkaar zo plezierig mogelijk te maken.

• Kom zo veel mogelijk alleen naar de winkels. Het is nu even geen sociaal uitje.

• Houd ook in deze winkels gepaste afstand (1.5 meter tot anderen), zowel andere klanten alsook de medewerkers. Heb begrip voor elkaar.

• Betaal digitaal! Dus met je pinpas of je telefoon.

• Kom op rustige uren naar de winkels, het liefst zo vroeg mogelijk.

• Kom in geval van ziekte niet naar de bouwmarkt. Beide bouwmarkten bezorgen graag je bestelling aan huis en nemen hierbij ook de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht.

Lees ook

Meer berichten