Afbeelding

Samenwerking Woningbouwvereniging Reeuwijk en Energie coöperatie Bodegraven-Reeuwijk

Algemeen

REEUWIJK - Op 11 maart 2020 zijn Woningbouwvereniging Reeuwijk en Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk de plaatsing van ongeveer 800 zonnepanelen op enkele hoogbouw-wooncomplexen van de woningbouwvereniging overeengekomen. Met deze zonnepanelen dragen ze bij aan de energietransitie en de klimaatdoelen van de woningbouwvereniging en de gemeente als geheel.

Alle huurders van Woningbouwvereniging Reeuwijk wordt een afname contract aangeboden én een gratis lidmaatschap van de energiecoöperatie. Zodra de maatregelen in verband met het coronavirus dat toestaan organiseert de energiecoöperatie samen met de woningbouwvereniging twee informatiebijeenkomsten in Reeuwijk en Waarder. Daar worden de huurders nader geïnformeerd over de werkzaamheden en over het voordeel voor de huurders. De panelen worden geleverd en geplaatst door het Bodegraafse bedrijf MB Zonnepanelen.

Vincent van Luit, directeur van Woningbouwvereniging Reeuwijk: ”Een mooie lokale samenwerking met een prima win-win situatie. Een verbetering van ons milieu en met een leuk financieel voordeel voor de huurders, die een contract afsluiten voor opwekking van duurzame energie bij de Energiecoöperatie.”

Advertentie

Categorieën