Logo kobr.nl

Kunstroute verplaatst

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus is de organisatie helaas genoodzaakt de Kunstroute 2020 niet door te laten gaan, maar te verzetten naar 15 en 16 mei 2021.

Er zijn bijna honderd deelnemers aan de Kunstroute en de organisatie vindt het voor alle betrokkenen erg vervelend dit evenement te moeten verplaatsen naar volgend jaar, maar de veiligheid voor deelnemers en bezoekers is het belangrijkste en daarom rest hen geen andere mogelijkheid. De Kunstroute wordt verplaatst naar het weekend van 15 en 16 mei 2021. De overzichtstentoonstelling in het Evertshuis is verschoven naar vrijdag 7 mei 2021.

De voorbereidingen aan de Kunstroute zijn voor een groot gedeelte al gestart. Op de website kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl staan alle kunstenaars reeds met een pagina vermeld. Het drukken van het Kunstrouteboekje, dat in een oplage van 16.000 in de kernen Bodegraven, Reeuwijk, Reeuwijk-Brug, Sluipwijk, Driebruggen, Waarder, Nieuwerbrug, de Meije en Zwammerdam huis-aan-huis verspreid zou worden, hebben zij tijdig kunnen stoppen.

Meer berichten