Hoe houden we het samen gezellig?

Algemeen

REEUWIJK - Tijdens de coronacrisis heb je als ouder veel rollen tegelijk. Je bent opvoeder, onderwijzer en misschien ook nog werknemer. Een flinke uitdaging die druk legt op het gezinsleven. Bij Bounz willen ze volhouden vanuit de principes van positief opvoeden. Daarom organiseert Bounz twee avonden waarin door middel van videobellen handvatten, advies en inspiratie gedeeld wordt.

De eerste avond is op 20 april van 19.45 tot 21.30 uur. Deze avond is gericht op de principes van de oplossingsgerichte therapie. Je krijgt handvatten over hoe je een gezinsgesprek kunt voeren en hoe je zelfregie en zelfstandigheid in het gezin kunt behouden en vergroten. Ook leer je gesprekstechnieken voor een familievergadering en tal van andere tips.

De tweede avond is op 6 mei van 19.45 tot 21.30 uur. Tijdens deze avond staat positief opvoeden en verbindende communicatie centraal. Tijdens de avond is er ruimte voor delen, denken, vragen en oplossingen.

Deze Bounz-avonden worden aangeboden door Groei Door Ervaring. Samen maken we een sprong vooruit! De kosten voor een avond bedraagt 5 euro. Meld je aan via bounz@groeidoorervaring.nl dan ontvang je een link voor het videobellen.

Advertentie

Categorieën