Donaties De Kring

Algemeen

REEUWIJKKringloopwinkel De Kring in Reeuwijk heeft in het eerste kwartaal van 2020 ook vele organisaties blijgemaakt met een sponsorbijdrage of donatie. Het afgelopen kwartaal ging er 11.868 euro naar goede en maatschappelijke doelen.

De onderstaande goede doelen ontvingen in het eerste kwartaal van 2020 verschillende geldbedragen, vanaf 25 euro t/m 1.000 euro:

Ouderensoos Reeuwijk-Dorp, Huis van Alles Vromade, ICENECDEV, Stg Fugelpits Lauwarsmar, Vereniging Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer Rijn + Gouwe Wiericke, Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk, Wens op Wielen, Woord en Daad van de Driestar College Gouda, Serving St Pauls, Mtangani, Vrienden van de Bibliotheek Reeuwijk, Eindhoven Bouwt, De Oude Zustertuin Bodegraven, JH Donnerschool, Dorcas Hulp Nederland, De Regenboogboom, Bodegraafse Zwem- en Poloclub, Kat zonder Zorgen, Seniorenvereniging Reeuwijk, Reflex Reeuwijk, Vrienden van de Hanepraij Gouda, Coro d'Oro Gouda, de Prinsenhof Gouda, SAP Ghana, Ambulance Wens, Reeuwijkse Ouderen Biljartclub, Bodegraafs huis van Gebed, De Zonnebloem Gouda Centrum Oost-Goverwelle, Mineke Foundation en Tools to Work.

De dank van de Kringloopwinkel gaat uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel De Kring in Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat dank naar iedereen die de Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd en niet te vergeten naar klanten, want hun geld gaat naar de goede doelen.

De afgelopen week is de Kringloopwinkel weer geopend, alleen in de middag (maandag, woensdag en zaterdag) van 13.00 tot 15.30 uur. Er wordt een streng deurbeleid gehanteerd met een beperkt aantal bezoekers. Jonge kinderen worden momenteel niet toegelaten. Contant betalen is momenteel niet toegestaan, alleen pinnen.

Momenteel doet de Kringloopwinkel even geen donaties, want door de coronacrisis zijn de inkomsten sterk afgenomen.

!