Werkzaamheden Nieuwerbrug

Algemeen

NIEUWERBRUG - De werkzaamheden in de Bruggemeesterstraat zijn voor het paasweekend afgerond en het resultaat mag er zijn: de enige tolbrug in Nederland is weer open voor verkeer. Na Pasen zijn de werkzaamheden voortgezet in de nieuwe fase Weijpoort.

Gedurende de werkzaamheden aan de Weijpoort is verkeer via de Wierickebrug niet mogelijk. Vanaf dit punt is de Weijpoort afgesloten om asfalt op te breken en het daarna nieuw aanbrengen van bestrating en asfalt. Naar verwachting druen de werkzaamheden in de Weijpoort tot 14 mei. Uitsluitend voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand kunnen van de Weijpoort gebruikmaken tijdens de werkzaamheden.

Na het afronden van de Weijpoort wordt de Graaf Florisweg gereconstrueerd. Het betreft het deel tussen het kruispunt met de Graaf Albrechtstraat en het kruispunt met de Hoge Rijndijk.

De ontwikkelingen en gevolgen van het coronavirus zijn niet in te schatten. De medewerkers volgen de maatregelen van het RIVM op en proberen de werkzaamheden op een 'normale' manier voort te zetten. De medewerkers vragen uw begrip hiervoor.

Gedurende de werkzaamheden kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Co Qualm via nieuwerbrug@vdmbv.com. Het inloopspreekuur is voor een onbekende tijdsduur komen te vervallen.

Advertentie

Categorieën