Afbeelding

'Werken met mijn hoofd combineren met werken met mijn handen'

Zakelijk Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Sinds kort is onze gemeente het bedrijf Huis Tuin en Taal rijk. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft dit bedrijf een nogal verrassend en uiteenlopend dienstenpakket. De man achter Huis Tuin en Taal is Ronald van Boxel: “In mijn bedrijf combineer ik allerlei klussen in huis en tuin met taal- en communicatiewerkzaamheden zoals ik die als neerlandicus ruim dertig jaar bij verschillende bedrijven heb verricht. Het mooie van mijn bedrijf is dat ik werken met mijn hoofd kan combineren met werken met mijn handen.”

Onder ‘Huis en Tuin’ vallen werkzaamheden zoals schilderwerk binnen en buiten, onderhoud van straatwerk, plaatsen en/of repareren van tuinhekken/vlonders en onderhoud van tuinen. De ‘Taal-tak’ omvat allerlei werkzaamheden op het gebied van taal. De ene keer is dat het schrijven van een tekst of het aanpassen van de contentstrategie, de andere keer is dat het controleren van een scriptie op taal- en/of spelfouten.

“Als eenmanszaak ben je zowel de contactpersoon van de klant als degene die de werkzaamheden uitvoert. Hierdoor blijven de lijntjes kort en kan je de beste service en kwaliteit leveren. Neem eens een kijkje op www.huistuinentaal.nl en wellicht kan ik ook voor u iets betekenen.”

Advertentie

Categorieën