Logo kobr.nl
Foto:

Sunday Half Hour Online Editie

BODEGRAVEN - Op zondag 12 juli organiseert de jongerendienstcommissie van de Protestantse gemeente Emmaüs weer een online Sunday Half Hour, een korte, laagdrempelige dienst met als titel 'Chateau Meije Land'.

De zomervakantie komt in zicht. Of we op vakantie gaan, dat is nog maar de vraag. En als je weggaat, waar gaat de reis dan naartoe? Op reis heb je tijd om na te denken, je ontmoet mensen en doet ervaringen op. Als je thuiskomt heb je een heleboel herinneringen. We lezen deze dienst het verhaal over Abram. Ook hij gaat op reis, op weg naar een nieuw en onbekend land. Dominee David van Veen gaat vanaf de 'camping' met ons nadenken over dit thema.

Het belooft een leuke online dienst te worden, waarin ook weer een aantal jongeren hun medewerking verlenen. De dienst is een mooie aanloop naar de zomervakantie. De dienst is op zondag 12 juli vanaf 11.30 uur te zien via de link op de homepage van www.pge.nu. Komt het tijdstip niet uit? De link blijft op de homepage staan, dus later kijken is ook mogelijk. U/jij kijkt toch ook?

Meer berichten