Logo kobr.nl
Foto:

Nieuwerbrugse DJ medewereldrecordhouder

NIEUWERBRUG - De Nieuwerbrugse techno/tech-house dj Jackin Jeff is donderdag 2 juli officieel mede-wereldrecordhouder van het wereldrecord 'langste techno/tech-house dj-marathon' geworden.

DJ School Alphen kwam in april met het idee om met de door de coronacrisis ‘werkeloze’ dj’s wereldrecords van de langste dj-marathons te verbreken. Inmiddels hadden de organisatoren al drie officiële wereldrecords voor dj-marathons op hun naam staan: voor allround dj’s, vrouwelijke dj’s en hardstyle dj’s. Daar komt nu techno/tech-house dj's bij.

De Nieuwerbrugse dj Jackin Jeff geldt midden jaren tachtig als een van de pioniers op het gebied van techno- en housemuziek en is binnen de technokringen bekend in zowel binnen- als buitenlandse kringen. Ondanks de coronacrisis is Jackin Jeff volop bezig in de studio om remixen en toekomstige producties te mogen maken voor technolegendes en grote namen uit Detroit, de bakermat van de Amerikaanse techno. Binnenkort komt bijvoorbeeld Santonio Echols sr.'s release uit voor zijn eigen project 'Electronic Parallel'.

Meer berichten