Logo kobr.nl
Foto:

Schooljaar trommelend afgesloten

BODEGRAVEN - De leerlingen van de Willibrordschool hebben dit bijzondere schooljaar trommelend afgesloten. Ze maakten onder leiding van De Vuilnismannen muziek op emmers, afvalcontainers, jerrycans en vaten.

De leerlingen kregen verdeeld over drie groepen een workshop van vuilnismannen die onder het motto 'Trommelen op Rommel' het hele land doorreizen. Na een interactieve introductie mochten de kinderen op het terrein van VV Bodegraven met een emmer en twee houten stokjes zelf aan de slag en werden allerlei ritmes ingestudeerd. "Het was geweldig om te zien en mee te maken," vertelt directeur Wil Nicolaas. "Onze ouderraad heeft deze workshop geregeld en dat was een schot in de roos. Wat een energie en wat heerlijk om het jaar zo af te sluiten."

Even voor 12.00 uur verhuisden alle leerlingen, leerkrachten en de ouders van de groep 8-kinderen naar het hoofdveld van VV Bodegraven. De groep 8-leerlingen liepen een voor een over een rode loper, onder luid gejuich en getrommel van hun schoolgenoten. Nadat de hele groep van zestig naar nul aftelde, zat het schooljaar erop en werd de vakantie ingeluid.

Meer berichten