Logo kobr.nl
Foto:

Bodegraafse Ondernemers Vereniging blij met optredens Pip en Marvin

BODEGRAVEN - Na vele maanden van stilte was er zaterdag 25 juli ineens livemuziek te horen in het centrum van Bodegraven. Pip Alblas en Marvin Kneefsel uit Gouda waren de eersten die weer van zich mochten laten horen.

De Bodegraafse Ondernemers Vereniging vond het te rustig in het dorp en wilde daar graag verandering inbrengen. Op meerdere zaterdagen werden kleine optredens gepland in het centrum. Helaas kwam er geen toestemming van de gemeente en moest in eerste instantie alles worden afgeblazen. Na goed overleg met de gemeente is later toch toestemming gegeven en konden Pip en Marvin uit Gouda als eerste kleine muzikale optredens verzorgen in het centrum van Bodegraven op drie verschillende locaties.

Pip Alblas en Marvin Kneefel kennen elkaar drie jaar. Het muzikaal duo speelt gitaar en piano en verzorgt zang. Pip en Marvin zijn getalenteerde muzikanten die elkaar in een repertoire aan frisse pop songs vlekkeloos aanvullen. Muzikaliteit en meerstemmigheid voeren hier de boventoon! Pip maakte in 2016 deel uit van 'Team Ilse' in The Voice of Holland.

Als muzikale zzp’ers is de afgelopen periode niet makkelijk geweest. Alle inkomsten vielen weg, terwijl het duo voor corona gemiddeld drie á vier optredens per week had. Nu zijn ze blij dat het weer een beetje begint en met dit optreden in Bodegraven zijn ze weer op stap richting hopelijk vele optredens de komende maanden.

Tekst en beeld: Pancras Kuipers

Meer berichten