Logo kobr.nl

Bridgevereniging Klein Slem gaat coronaproof bridgen

REEUWIJK - Bridgevereniging Klein Slem heeft ruim 50 leden en bridget al ruim 50 jaar op de donderdagavond, waarvan de laatste jaren in zalencentrum 'De Brug'. Nu is er, mede dankzij een prettige samenwerking met 'De Brug', een coronaprotocol opgesteld en kan de eerste bridgebijeenkomst weer gehouden worden.

Zo mag de bridgevereniging een zaal gebruiken die vele malen groter is dan de zaal waar zij normaliter in spelen. Ook is het coronaprotocol besproken met 'De Brug' en ingediend bij de gemeente. Dit protocol en de naleving hiervan zorgen ervoor dat er een veilige speelomgeving gecreëerd kan worden.

De eerste bridgebijeenkomsten worden gehouden op donderdag 20 augustus vanaf 19.30 uur, donderdagmiddag 27 augustus vanaf 13.30 uur en donderdagavond 10 september om 19.30 uur. "Wij willen dit organiseren in de vorm van een inloopavond," aldus Aart Berkouwer. "Dat wil zeggen dat iedere avond een competitie op zich is." De competitie van de bridgevereniging zelf start op 24 september.

Omdat niet verwacht wordt dat alle leden zich opgeven voor de drie speelmomenten, stelt de bridgevereniging deze speelmomenten ook open voor niet-leden. Die kunnen zich opgeven bij olof.boer@hccnet.nl of tel. 0182-392040. In verband met de voorbereiding voor 17.00 uur op de speelavonden en voor 11.00 uur op de speelmiddag.

Op donderdag 1 oktober vindt dan de Algemene Ledenvergadering plaats waar o.a. de kampioenen hun bekers in ontvangst kunnen nemen. De clubkampioenen van het afgelopen seizoen zijn Frans Bender en Aart Berkouwer. Daarnaast kent de vereniging nog een beker voor diegene die in het afgelopen seizoen het vaakst Klein Slem geboden en gemaakt heeft. Dat was in het seizoen 2019/2020 Trudy Versluis. Op deze wijze meent het bestuur weer een prettige en gezonde invulling te kunnen geven aan het bridgespel van de vereniging.

Meer berichten