Afbeelding

Tulpenverkoop voor Bodegraafs gezin in Papua Nieuw Guinea

Algemeen

BODEGRAVEN - Begint het bij u in het voorjaar ook te kriebelen? Met een paar mooie bossen tulpen in huis geniet u nóg meer van het voorjaar. De tulpen die we verkopen, komen rechtstreeks van de tulpenkwekerij v.d. Slot uit Voorhout en worden de dag voor verkoop gesneden, verser kunt u de tulpen niet krijgen. Met uw aankoop steunt u het werk van de familie Noordhoek op Papua Nieuw Guinea! Kijk op www.tfcnoordhoek.nl/tulpen.

Opbrengst bestemd voor de familie Noordhoek op Papua Nieuw Guinea
Met uw aankoop steunt u het werk van de familie Noordhoek op Papua Nieuw Guinea, waar Corné als piloot van MAF werkzaam is. Hij voert daar vluchten uit om de bevolking in moeilijk bereikbare gebieden te voorzien van eerste levensbehoefte en medische hulp. Voor meer informatie kijk op www.maf.nl/noordhoek en lees onderstaand artikel.

Een vliegtuig als enige verbinding
Iedere dag stijgen er kleine, één-motorige vliegtuigen op met als eindbestemming de jungles van Papoea Nieuw Guinea. Op weg naar een stam die vaak sinds weken (soms maanden) geen contact meer heeft gehad met de buitenwereld. Een krant ligt op de stoel naast te piloot klaar om weggeven te worden. De enige manier voor het hele dorp om te weten te komen wat er buiten de grenzen van hun eigen gebied speelt. Naast nieuws brengen de vliegtuigen ook schoolmaterialen, medicijnen, bouwmaterialen voor scholen of gezondheidscentra, leraren, dominees en medisch personeel. Maar bovenal brengen de vliegtuigen hoop en een gevoel van erkenning dat deze mensen niet vergeten zijn. Het werk wordt gedaan vanuit de christelijke overtuiging dat ieder mens waardevol is in de ogen van zijn of haar Schepper en medemens.

De missie van MAF
Mission Aviation Fellowship in Papoea Nieuw Guinea mag dit jaar vieren dat we 70 jaar werkzaam zijn in dit land met zijn schitterende natuur en talloze uitdagingen. Sinds onafhankelijkheid in 1975 is de infrastructuur van het land alleen maar verslechterd en is het vliegtuig voor velen een lifeline! Voor ons als Bodegraafs gezin is het een voorrecht om een schakel te mogen zijn in deze broodnodige voorziening.

Afbeelding

Advertentie

Categorieën