Archiefbeeld: Hollandse Limes Classic

Hollandse Limes Classic

REGIO - Dit jaar wordt de Hollandse Limes Classic op zaterdag 10 juli vanuit huis georganiseerd. Ga tijdens hét fietsevenement in het Groene Hart, omgedoopt tot een @home-editie, op ontdekkingstocht over de Romeinse Limes.

Langs deze grens van het voormalige Romeinse Rijk zijn nog verschillende vondsten te bewonderen, zoals bij het NIGRVM PVLLVM in Zwammerdam. Een stukje unieke Nederlandse geschiedenis die jij als deelnemer op eigen gelegenheid kunt ontdekken! Iedereen kan meedoen op een gewone fiets, mountainbike of wielrenfiets. Je kunt kiezen uit drie verschillende afstanden, namelijk 30, 65 of 110 kilometer.

Meedoen
Wil jij meefietsen met deze @home-editie van de Hollandse Limes Classic? Dat kan! De inschrijving is inmiddels geopend via de website. Ga op zaterdag 10 juli op ontdekkingstocht over de Hollandse Limes en ondersteun lokale ondernemers in het Groene Hart. Het inschrijfgeld voor deze @home-editie bedraagt 20 euro. Naast het startpakket én een geweldige dag maak je dus ook kans op een nieuwe fiets t.w.v. 1000 euro. Ga voor meer informatie of om je in te schrijven naar www.hollandselimesclassic.nl.

Meer berichten