Het Groene HartHuys opent zijn deuren

Bodegraven-Reeuwijk

Het Groene HartHuys is ontstaan uit het Inwonersinitiatief ‘Hart in Bodegraven’ en de gemeente ; het idee was opgevat - in het kader van het grotere plan om het centrum van Bodegraven op te knappen- om één plek te creëren, waar de activiteiten van de Kunstkring, de Historische Kring en de Culturele Commissie samen kunnen komen. Het Groene HartHuys is in korte tijd met steun van vrijwilligers, sponsorende bedrijven en ondersteuning door de gemeente gegroeid tot een prachtig centrum voor cultuur, historie en kunst met een kleine ‘k’.

Het Groene HartHuys gaat alle kernen van de gemeente en de regio verbinden op het gebied van kunst, cultuur en historie en in de toekomst een onderkomen bieden aan allerlei activiteiten op het gebied van historische lezingen, exposities van lokale kunstenaars, creatieve workshops, fotografie, muziek en poëzie. Ook gaat Het Groene HartHuys als vertrekpunt dienen van kunst- en historische wandel/fietsroutes.

U bent van harte welkom om ons prachtige pand te bezichtigen op zaterdag 16 oktober tussen 10.00 uur - 17.00 uur - in Het Groene HartHuys in de Bouwsteeg 6 in Bodegraven.. De opening wordt muzikaal omlijst door de “First Ladies”. Wij maken u erop attent, dat bij de ingang  QR-codes van de Corona-Check app worden gecontroleerd.

Meer berichten