Foto:

Kunstmarkt in het Evertshuis

Bodegraven

Na bijna 3 jaar afwezigheid organiseert de KunstKring -Reeuwijk weer een gezellige KUNSTMARKT op zaterdag 14 mei in het Evertshuis. Ben je op zoek naar een kunstwerk of wil je gewoon allerlei kunstvormen ontdekken in een gemoedelijke sfeer? Kom dan langs! De toegang is gratis.

Ruim 30 lokale kunstenaars laten zien wat zij de afgelopen tijd hebben gemaakt. Tijdens de Kunstmarkt kun je in gesprek met de kunstenaars over hun inspiratie en talent. Ruimtelijk werk, olieverf- of acryl schilderijen, fotografie, kunst met textiel, sieraden of zijdeverven, er is van alles te bekijken. Vele vaardige vingers hebben de mooiste kunstzinnige hebbedingen gemaakt. Tijdens de Kunstmarkt kan je natuurlijk iets naar je smaak aanschaffen. Het is een markt, maar dan wel een heel bijzondere. Sommige kunstenaars geven in het nieuwe seizoen workshops en tijdens de kunstmarkt leggen zij uit wat de mogelijkheden zijn. Laat je inspireren en ontdek ook jouw eigen creatieve kant.

Er is muziek van de bekende saxofonist Robert Lamme en in het Grand Café is ruimte voor een drankje en hapje. De toegang tot de Kunstmarkt is gratis en de openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Meer info over de deelnemende kunstenaars via kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl/kunstmarkt.

Meer berichten