Afbeelding

Cabaret met grappenmaker Klaas Prins

Algemeen

Bodegraven

Donderdagavond 12 mei komt cabarettalent Klaas Prins naar het Evertshuis. In 2019 stond hij ook op het podium in het Bodegraven en maakte indruk met zijn hilarische improvisatie nummer het ‘Bodegraven-Lied’. De voorstelling begint om 20.30 uur. Tickets ad € 17,50 kunnen online of op de avond zelf aan de theaterkassa worden gekocht.

Klaas schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft. Of dat zijn oma er achter komt dat hij niet meer in God gelooft.

Maar aan de andere kant ziet hij dat mensen heel veel dingen doen waar hij zich dan weer voor zou schamen. Pratende mensen in de stiltecoupé bijvoorbeeld, of mensen die alles geloven wat ze op Facebook zien. In zijn tweede voorstelling Exodus gaat cabaretier en muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er van af?

Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt.  

Advertentie

Categorieën