Afbeelding

Ronald van Assen schrijft suspenseroman

Algemeen

Bodegraven

Zaterdag 14 mei verschijnt het nieuwe boek van Ronald van Assen. Tweevoudige Duisternis is een suspenseroman waarin spanning, gruwelijkheden, intriges en bovennatuurlijke elementen samenkomen.

Tweevoudige Duisternis wordt feestelijk gelanceerd tijdens het Boek10 SchrijfEvent van Godijn Publishing in theater Het Klooster in Woerden en is vanaf 14 mei verkrijgbaar bij elke (online) boekhandel. Het boek is door de proeflezers omschreven als “Ronalds beste werk tot nu toe”. Een van hen zei: ‘Als ik niet beter wist, zou ik denken een nieuwe, vertaalde Stephen King in handen te hebben.’ 

Tweevoudige Duisternis

In Tweevoudige Duisternis maakt de lezer kennis met de zestienjarige Annet van der Velde. Zij is ondanks haar bovennatuurlijke krachten de meest onopvallende binnen een gezin van vijf. Met een sadistische vader, een overspelige moeder die uit is op eigen gewin en twee zussen die geweld, drugs en diefstal niet schuwen, probeert ze haar leven vorm te geven. Dat lukt haar aardig tot er op een dag twee wezens opduiken in haar huis en de tuin. Zij kan ze als enige waarnemen, tot grote frustratie van degenen die de wezens daar hebben geplaatst. 

Tijdens de kennismaking met de personages en hun achtergronden, worden er puzzelstukjes aan de lezer voorgeschoteld. Hoe deze in elkaar passen en wie welke rol speelt, blijft tot het eind een mysterie. Al die stukjes vormen gezamenlijk een puzzel die toewerkt naar een apocalyptisch einde. 

Ronald van Assen

Ronald van Assen is geboren in Delft en woont tegenwoordig met zijn vrouw en kinderen in Bodegraven. Hij is auteur van een hele serie boeken en verhalen, zowel fictie als non-fictie. Naast zijn werk als auteur is Ronald ambassadeur van de organisatie Mind, voorlichter bij Stichting Kernkracht, eindredacteur van Tzitzo Magazine en columnist bij Editie Groene Hart. Ook is hij actief als redacteur, beoordeelt hij manuscripten en is hij jurylid bij verscheidene schrijfwedstrijden. Tweevoudige Duisternis is zijn zevende uitgave bij Godijn Publishing.  

Advertentie

Categorieën