Afbeelding

Fietsen met plezier voor twee

Algemeen

Bodegraven-Reeuwijk 

De wind door je haren, de zon op je gezicht, hoor de vogels fluiten, lekker bewegen, samen naar buiten. Afgelopen weken waren er al veel prachtige fietsdagen.

De Stichting BuddyBike beschikt over een elektrisch ondersteunde fiets voor iedereen die niet (meer) zelfstandig kan fietsen. Doordat je op de BuddyBike naast elkaar zit, kun je tijdens het fietsen samen genieten en gezellig kletsen over alles wat er te zien is. De BuddyBike fietst als een gewone fiets. De biker fietst en de gast heeft de keuze om wel of niet mee te trappen.

De BuddyBike is, na een instructietraining van een uur, door alle fietsers te gebruiken. Dit om te zorgen dat iedereen veilig op weg kan met de BuddyBike. Kent u iemand die niet meer zelfstandig kan fietsen en bent u zelf niet in de gelegenheid als Biker te fietsen, laat dit de stichting dan weten. Zij zorgen er voor dat een getrainde biker met de gast gaat fietsen. 

Voor het gebruik van de BuddyBike wordt er een bijdrage van 5 euro voor 1,5 uur fietsplezier gevraagd. Deze bijdrage is nodig voor het onderhoud. Op de website www.buddybike.nl lees je alles over het gebruik van de BuddyBike en hoe deze te reserveren. Maar bellen mag ook: 06 - 20156876. De BuddyBike is dagelijks beschikbaar