Bedrijfsberichten

Nieuw Oorcollege van JewelEar

JewelEar heeft weer een prachtig programma samengesteld voor de Oorcolleges van dit jaar. Op woensdag 15 juni en 22 juni organiseert de audicien voor de zesde keer een Oorcollege in respectievelijk Nootdorp (in Hotel van der Valk) en Gouda (in het Best Western Hotel). 

Tijdens de kosteloze en toegankelijke Oorcolleges wordt u geïnformeerd over onderwerpen die van belang zijn voor een goed gehoor. Dit keer is het onderwerp ‘Onzichtbaar goed Horen’. Hiervoor is de Zwitserse hoortoestellenfabrikant Phonak uitgenodigd. In het Oorcollege wordt u bijgepraat over de nieuwste snufjes op dit gebied: een hoortoestel dat heel goed tegen water kan en een hoortoestel waarmee meerdere funcities op het gebied van gezondheid kunnen worden gemeten.

Phonak heeft als enige fabrikant een hoortoestel ontwikkeld dat 24 uur per dag in uw oor blijft zitten, ook wel de ‘contactlens voor uw oor’ genoemd. Met Lyric kunt u ook tijdens het slapen blijven horen. Zo kunt u ‘s nachts wakker worden van een noodsituatie, bijvoorbeeld omdat iemand u roept of omdat de rookmelder afgaat.

Tijdens het Oorcollege verzorgt ook Kiki Kruyt, KNO arts Medisch Centrum Haaglanden, een presentatie. In de praktijk ziet zij veel mensen met oorontstekingen of smalle gehoorgangen. Zij vertelt hoe een betrekkelijk kleine ingreep - de gehoorgangverruiming - in zijn werk gaat en een oplossing kan betekenen.

Meld u aan via de website www.jewelear.nl/oorcollege, mail naar oorcollege@jewelear.nl of bel naar een van de JewelEar winkels in Gouda 0182-743400 of Nootdorp 015-7400400. Het aantal plaatsen is beperkt, toegang op basis van volgorde van aanmelding.

Meer berichten