Mariëlle Zwanenburg, Elsbeth Domburg en Eunice de Jonge
Mariëlle Zwanenburg, Elsbeth Domburg en Eunice de Jonge

5-jarig jubileum RegioMakelaar

Algemeen Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN - Op 1 september 2017 zag RegioMakelaer officieel het daglicht. Marlies van der Weijden en Elsbeth Domburg kenden elkaar van de opleiding makelaardij en besloten samen in Bodegraven de RegioMakelaer te starten. Dat is inmiddels 5 jaar geleden.

Handen uit de mouwen, frisse presentaties, korte lijnen en duidelijke communicatie zijn de speerpunten van RegioMakelaer en dit is niet onopgemerkt gebleven. In 2019 heeft RegioMakelaer de prijs van de Sterkte Schakel gewonnen en waren er al vele woningen naar volle tevredenheid verkocht. De dienstverlening werd uitgebreid met taxaties en Eunice de Jonge trad toe als assistent makelaar. Mariëlle Zwanenburg volgde anderhalf jaar later.

RegioMakelaer groeide door. Medio 2021 gaf Marlies aan dat deze groei iets te veel van het goede was en dat ze graag een stapje terug wilde doen. Per 1 januari 2022 heeft Marlies daarom in goed overleg het bedrijf verlaten en zet Elsbeth het nu voort met de hulp van Eunice en Mariëlle. Er staat een prachtig bedrijf waarop de dames hartstikke trots zijn. Op naar nog meer mooie en succesvolle jaren.

Advertentie

Categorieën