pexels.com
pexels.com

Inzamelactie beter basisonderwijs

Algemeen Human Interest

BODEGRAVEN - Op 30 september kunt u bij de Willibrorduskerk kleding en schoenen inleveren. Vrijwilligers zijn van 8.00 tot 12.00 uur aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen. Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Burundi (Centraal-Afrika).

U mag behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren.  Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak.  Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Onderwijs

Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Ze krijgen zicht op een betere toekomst, mogelijk een baan, kunnen wat onafhankelijker worden en het komt de economie van het land ten goede. Met uw donatie keert het tij voor de toekomst van deze kinderen en kan in de gemeenschappen Mbuye en Bukeye, in de provincie Muramvya, aan ruim 45.000 kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden.

Help mee

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd? Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl.