Janny Domburg
Janny Domburg

Expositie Groene HartHuys

Algemeen Cultuur

Er komt weer een nieuwe expositie in het Groene HartHuys in de Bouwsteeg 6 in Bodegraven. Dit keer is het een expositie van drie dames die elkaar ontmoet hebben op de atelierroute. Zij exposeren vanaf 21 september tot 30 september.

Janny Domburg

Voor Janny Domburg gaat er geen dag voorbij zonder klei. Haar grootste inspiratiebron is Afrika. Na meerdere indrukwekkende bezoeken kwamen de Afrikaanse vrouwen tot stand.

Adrie Zaalberg

Geïnspireerd door de altijd wisselende lichtval van dit transparante materiaal maakt Adrie Zaalberg objecten van glas voor binnen en buiten, soms in combinatie met andere materialen zoals hout of metaal. De technieken die zij gebruikt zijn glasfusie, waarbij het glas wordt versmolten op hoge temperatuur, en glas-in-lood.

Jannie van der Stoel

Circa 25 jaar geleden heeft Jannie haar eerste streken verf op het doek gezet. Inmiddels heeft ze vele thema’s verkend: gezichten, landschappen en abstract. De onderwerpen komen als het ware vanzelf op tijdens het schilderen, waarbij de kleurencombinaties vaak intuïtief tot stand komen en samenvloeien tot een harmonisch geheel.

Jannie van der Stoel
Adrie Zaalberg
!