Wethouder Elly de Vries, directeur Bibliotheek Gillian de Koning, de vrijwillige gastvrouwen en teamleider van de Bibliotheek. Beeld: Bibliotheek De Groene Venen
Wethouder Elly de Vries, directeur Bibliotheek Gillian de Koning, de vrijwillige gastvrouwen en teamleider van de Bibliotheek. Beeld: Bibliotheek De Groene Venen

Bibliotheek Bodegraven gecertificeerd

Algemeen Human Interest


BODEGRAVEN - Op 15 september kwam Wethouder Elly de Vries naar de Bibliotheek in Bodegraven om certificaten voor de kwaliteitsnormen bibliotheek en voor een goed geregelde inzet van vrijwilligers te onthullen.

Het grote certificaat naast de deur waar de wethouder samen met Gillian de Koning, directeur-bestuurder Bibliotheek, de onthulling doet, is toegekend door Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Dit certificaat behaalde de Bibliotheek voor de derde keer en is geldig tot en met 2026.

Met deze certificering heeft de Bibliotheek aangetoond te voldoen aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties. 

De raamsticker met daarop het Keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld ontving de Bibliotheek uit handen van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Ook hiervoor heeft de Bibliotheek voldaan aan de normen om dit predicaat te mogen voeren. De geldigheidsduur van dit certificaat is eveneens vier jaar, tot en met 2026.

Bij de onthulling waren ook de vrijwillige gastvrouwen die dienst deden in de Bibliotheek en de Teamleider van de Bibliotheek aanwezig.

De Bibliotheek is heel blij met het behalen van beide certificeringen voor de Bibliotheek!

Advertentie

Categorieën