Afbeelding

Wereldreizigers in Bodegraven

Algemeen

Bodegraven

Leef je droom! Onder dat motto vertrokken Olivier van Herck en Zoë Agasi 4 jaar geleden om op 2 gewone fietsen een wereldreis te maken. Ze hadden hun spullen verkocht, hun banen en de huur opgezegd. Een sprong naar vrijheid, zonder vaste verplichtingen.

Nu zijn ze weer (voor even) in Nederland en komen vrijdagavond 19 november op uitnodiging van Platform-Z langs in de Hortus Populus in Bodegraven om hun inspirerende verhaal te vertellen. Eerder stonden ze al met een artikel in het AD en waren te gast bij Max op NPO1. Platform-Z is het ondernemersnetwerk voor zelfstandig professionals in Bodegraven-Reeuwijk. Het ervaren van vrijheid wordt vaak genoemd als één van de motivaties om als zelfstandige werkzaam te zijn. Vrijheid om te bepalen hoe jij wil werken en leven. Precies dat doen Olivier en Zoë, onder de naam ‘WeLeaf’ (www.weleaf.nl). En meer dan dat. Want hoe ondernemend en avontuurlijk moet je zijn om zonder vaste inkomsten elke dag weer in te vullen en te beleven. Zoals ze zelf zeggen: “Flexibiliteit, creativiteit en tijd om talenten en kennis te ontwikkelen krijgen we daarvoor in ruil, met zekerheid een ongekende rijkdom!”

Hun ervaringen hebben ze opgetekend in een boek met de veelzeggende titel ‘Op Eigen Kracht’. Een inspiratieboek voor iedereen die zijn/haar droom wil leven, vol met tips en prachtige foto’s van hun lange reis. Mede aan de hand van dit boek zullen Olivier en Zoë vertellen over hun belevenissen, de uitdagingen en de overwinningen. Tevens is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Ook niet-leden van Platform-Z zijn welkom! Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. De entree is gratis; er zal bij binnenkomst gelegenheid zijn om een vrijwillige bijdrage te geven voor de koffie/thee en de Hortus Populus. Geheel in de stijl van WeLeaf dus: vrij van ‘moeten’ en de gebaande paden. Het is wel noodzakelijk om je aan te melden. Dat kan via www.platform-z.nl/agenda. Daar is ook meer informatie te vinden. En kleed je warm aan, want de presentatie zal (ook in de stijl van WeLeaf) in de buitenlucht plaatsvinden.        

Afbeelding
Afbeelding

Advertentie

Categorieën