Beeld: Buurtinitiatief Zeehelden
Beeld: Buurtinitiatief Zeehelden

Samen voor de Buurt

Algemeen Agenda Human Interest

BODEGRAVEN- Op maandag 28 november 2022 is een buurtavond voor alle inwoners van de Zeeheldenbuurt in Bodegraven-Noord. Buurtbewoners zijn welkom in het Rode Kruis gebouw aan de Koninginneweg 3a. De avond start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

De Zeeheldenbuurt is een buurt met potentie waar bewoners met plezier wonen. Een buurt waar kinderen opgroeien, regelmatig nieuwe bewoners neerstrijken voor een nieuwe start of waar mensen oud willen worden in een andere fase van het leven. Een plek voor iedereen dus.

Het Buurtinitiatief Zeehelden is een groep mensen die elkaar gevonden hebben om de samenleving in de buurt te versterken en de omgeving aantrekkelijker te maken en te houden met oog op de toekomst.

Op de komende buurtavond wordt de laatste schets voor de Karel Doormanstraat voorgelegd. Een aantal bewoners van de straat heeft nagedacht over een andere inrichting met als doel een groenere woonomgeving, meer ruimte voor spelen op straat en minder hinder van verkeer.

Grote vraag is hoe de hele wijk er over een jaar of tien uit zou kunnen zien. Wat komt daar allemaal voor kijken en waar heb je als bewoners ideeën over en invloed op. Er zijn al best wat denkbeelden gedeeld die men concreet een stapje verder wil brengen met elkaar. Daar gaan ze graag over in gesprek met u.

Iedereen in de Zeeheldenbuurt heeft een uitnodiging thuis gekregen. Opgeven voor de buurtavond is niet nodig, op tijd aanwezig zijn is wel fijn, dus om 20.00 uur.

Voor vragen en ideeën is maandag 28 november alle ruimte, maar ook via www.zeehelden2021.nl en info@zeehelden2021.nl kunt u contact leggen.

Beeld: Buurtinitiatief Zeehelden
Beeld: Buurtinitiatief Zeehelden

Advertentie

Categorieën