Van links naar rechts: Pieter Verhoeve, Jaap Dijkgraaf, Elroi Burdorf, Michiel Grauss en Diederik Vergeer. Beeld: Fotografie Aschwin Snel
Van links naar rechts: Pieter Verhoeve, Jaap Dijkgraaf, Elroi Burdorf, Michiel Grauss en Diederik Vergeer. Beeld: Fotografie Aschwin Snel

Naast de prijzen, toch feest

Algemeen Ondernemers Ondernemersprijs Midden-Holland

BODEGRAVEN- REEUWIJK - Geen winnaar uit Bodegraven-Reeuwijk, of toch wel? De finale van de Ondernemersprijs Midden-Holland was weer een feestje - als vanouds.

Van de negen genomineerde bedrijven (verdeeld over drie categorieën) is er één gevestigd in onze gemeente: Dierenartsenpraktijk Bodegraven, kortweg DAP. Zij waren genomineerd in de categorie Grootzakelijk, de categorie die het laatst aan bod kwam tijdens de feestelijke avond.

Als eerste viel ondernemer Frank Streefland (De Nieuwe Polderkeuken) in de prijzen. Hij won de categorie Detailhandel en Horeca en volgde daarmee Mulder Mode uit Waddinxveen op. 

Daarna was de categorie MKB aan de beurt. De winnaars van vorig jaar, Bodegravers Jorden en Yvonne Oostdam, maakten hun opvolger bekend. Dit jaar mag evenementen organisator Vanderloo uit Waddinxveen zich Ondernemer van het Jaar noemen.

Ook in de categorie Grootzakelijk maakte de winnaar van 2022, Reeuwijker Diederik Vergeer, zelf zijn opvolger bekend. Helaas greep DAP naast de prijzen. Winnaar is Adviesbureau DWA uit Gouda. Gouds burgemeester Pieter Verhoeve vroeg voor de uitreiking kersvers burgervader Michiel Grauss mee het podium op. Want: vanaf oktober 2019 is dit bedrijf gevestigd in Gouda, maar de wortels van het bedrijf zijn in Bodegraven gelegd. Dus: toch een feestelijk tintje voor onze gemeente?

Afsluiting finale Ondernemersprijs Midden-Holland 2023. Beeld: Fotografie Aschwin Snel

Advertentie

Categorieën