De genomineerden voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023. Beeld: Ondernemersprijs Midden-Holland
De genomineerden voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023. Beeld: Ondernemersprijs Midden-Holland

DAP Bodegraven genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

Algemeen Human Interest Ondernemers Ondernemersprijs Midden-Holland Bedrijfsberichten

REGIO - Op 9 januari presenteerden de genomineerden voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023 zich in de Bouwacademie in Waddinxveen. Dierenartspraktijk Bodegraven is genomineerd in de categorie ‘grootzakelijk’.

De nominatie in de categorie ‘grootzakelijk’ lijkt misschien niet direct logisch, maar met twintig dierenartsen en dertig assistenten verdeeld over twee locaties aan de Zuidzijde is DAP Bodegraven een flinke ‘operatie’. In Nederland kan alleen de diergeneeskundige faculteit van Universiteit Utrecht kan daaraan tippen.

In 2018 won DAP Bodegraven al de ondernemersprijs Sterkste Schakel voor hun klantgerichtheid. Sindsdien is de onderneming flink uitgebreid. In juli 2020 verhuisde de afdeling gezelschapsdieren naar de Vliethoeve, het voormalige partycentrum. Daar bevinden zich aparte wacht- en opnameruimtes voor honden en katten, twee operatiekamers, een tandheelkundekamer en een winkeltje met producten die bijdragen aan de revalidatie van dieren.

De ‘oude’ locatie, de Carlshoeve, is een volledig ziekenhuis voor paarden, met heel Nederland als verzorgingsgebied. Paarden kunnen hier onder andere terecht voor operaties, orthopedie, chirurgie, oog- en tandheelkunde, neurologie, cardiologie en inwendige ziekten.

Genomineerden

De komende tijd zal de jury elke genomineerde onderneming bezoeken. 30 januari wordt de winnaar bekendgemaakt in de Goudse Schouwburg. GenomineerdenIn de categorie ‘detailhandel en horeca’: Bremmer Schoenen, Hofje van Jongkind en Polderkeuken. In de categorie ‘mkb’: BZZ, Firecom en Vanderloo. In de categorie ‘grootzakelijk’: Dierenartspraktijk Bodegraven, DWA BV en Van Noort.

De Ondernemersprijs

De Ondernemersprijs Midden-Holland is een juryprijs voor ondernemers uit de regio die voorlopers zijn op het gebied van duurzaamheid, sociaal personeelsbeleid of opvallen met hun marketing of innovatiegedrevenheid.

Dierenartsen Eddy en Ilse van Boxel van Dierenartspraktijk Bodegraven. Beeld: Stefanie Peters