Afbeelding

Oscars, carnaval, mee-eten of verpakkingsvrij?

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Jam Fever 

BODEGRAVEN - Vrijdag 8 december kun je weer meedoen met Jam Fever in De Zon. Jam Fever begint om 20.30 uur en gaat door tot de laatste noten hebben geklonken. De huisband treedt ook weer op. Entree is gratis. Kijk voor meer informatie op de website www.dezonbodegraven.nl.

Groot Carnaval Reedeurpenarren

REEUWIJK-DORP- Het carnavalfeest barst weer los in Reedeurp met een carnavalsoptocht door Reeuwijk-Dorp en Reeuwijk-Brug. Meer informatie over de route en tijden op Reedeurp.nl.

Eetcafé 2.0 voor Malawi

WAARDER - Zes jongeren uit Bodegraven, Waarder en Driebruggen gaan deze zomer drie weken vrijwilligerswerk doen in Malawi met de organisatie World Servants. Daar bouwen zij lerarenwoningen bij een basisschool. Op 10 februari organiseren zij daarom een driegangendiner en veiling om geld op te halen. Het Eetcafé 2.0 is in de PKN gereformeerde kerk. Volwassenen betalen 20 euro en kinderen (onder de 14 jaar) 10 euro per persoon. Stuur voor meer informatie een appje naar 06-83861191 (Job Kooistra) of 06-11110682 (Jasper Brouwer).

Musicallessen Jeugdtheaterhuis

BODEGRAVEN - Heb jij een kind dat de hele dag verhalen verzint, graag in de schijnwerpers staat of juist wat meer uit zijn/haar schulp zou kunnen kruipen? Geef je kind dan op voor de proefles Musical-Theater voor 4 tot en met 6 jaar bij het Jeugdtheaterhuis in het Evertshuis. De lessen starten op zaterdag 10 februari. Inschrijven / aanmelden voor de proefles? Kijk dan voor meer informatie op www.jeugdtheaterhuis.nl.

Opening Zonder Meer

BODEGRAVEN - Op 10 februari gaat de verpakkingsvrije winkel Zonder Meer open. Van 13.00 tot 16.00 uur ben je welkom om deze nieuwe winkel in Bodegraven te komen bekijken. 

Oscar Film Festijn

BODEGRAVEN - Het Evertshuis organiseert een Oscar Film Festijn op zondag 11 februari. Vier oscarfilms worden vertoond. Het evenement is van 12.00 tot 21.30 uur. Er is een optie voor een dinerbuffet. Vooraf reserveren is verplicht. Kaarten kosten 7 euro per film en 15 euro voor het dinerbuffet. Ga voor informatie en kaarten naar www.evertshuis.nl. 

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda, mét een mooie foto. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën