Logo kobr.nl
Foto:

Herfstvakantie Jeugd & Familie in het Evertshuis

  Film

BODEGRAVEN - De extra activiteiten in de foyer gaan helaas niet door vanwege de aangescherpte maatregelen per 14 oktober. Dus helaas geen glittertattoos en voorlezen. De voorstellingen en de jeugdfilm gaan wel door.

Er zijn alleen nog enkele kaartjes voor het Babyconcert online te reserveren. Het Dreumesconcert, de voorstelling ‘PAK’M’ van Bonte Hond en de jeugdfilm ‘Mees Kees in de wolken’ in de theaterzaal zijn uitverkocht! Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen anderhalve meter te houden, (o)pa’s en (o)ma’s wel en alle volwassenen worden verzocht om een mondkapje te dragen in de foyer. Als je in de theaterzaal zit mogen de mondkapjes uiteraard af. De horeca is gesloten.

KRULMUZIEK
In de ochtend zijn er op woensdag 21 oktober maar liefst twee concerten van Krulmuziek voor de allerkleinsten. Geniet met je dreumes van vrolijke klassieke klanken of kom rustig wiebelen met je baby op zwierende walsjes. De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte, klankkleuren, luisteren en interactie maakt het concert tot een rustgevende, maar toch ook een actieve ervaring. De concerten vinden plaats op een groot kleed op het podium. Het dreumesconcert begint om 9.30 uur, het babyconcert om 10.30 uur. Tickets kosten 7,50 euro per kind en één ouder of verzorger mag gratis mee.

Bonte Hond
Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aan-ge-ren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel? Drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren vechten in een tv-studio om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen. Deze voorstelling begint om 14.00 uur en kaartjes kosten 10 euro.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Meer berichten