Afbeelding

Gebroeders Zwanenburg kiezen voor Hubo

Human Interest

Bodegraven - In 1980 startte ondernemer Tom Zwanenburg met de Formido in Bodegraven, met ruim 4.000 m2 de grootste Formido van Nederland. In 1983 kwam daar nog de Formido in Waddinxveen bij. Ondertussen heeft Tom Zwanenburg beide Formido's overgedragen aan zijn zoons Patrick en Maykel. Doordat de Formido formule stopt, hebben zij gekozen om door te gaan met de nieuwe formule Hubo.

"Nadat bekend werd dat de Formido formule zou stoppen moesten wij nadenken over de volgende stap. Afscheid nemen van Formido én kiezen voor een nieuwe formule is dubbel. Je neemt afscheid van een formule waar je jarenlang met veel plezier en inspanning voor hebt gewerkt, echter biedt het ook nieuwe kansen! Het geeft energie en dwingt je om na te denken over de toekomst van je bedrijf. Wij zijn op zoek gegaan naar een formule die past bij de manier waarop wij willen ondernemen én de manier waarop we onze klanten willen bedienen. In Hubo vonden wij een formule die past bij onze wensen en behoeftes. Een formule met een duidelijke visie, onderscheidend binnen de doe-het-zelf branche en met een mooie positie in de markt", aldus Patrick Zwanenburg.

Variatie

Op 12 juli jl. hebben Patrick en Maykel hun handtekening gezet onder een overeenkomst met DGN retail B.V. franchisegever van de formules Hubo, Multimate en Decorette. Na de ombouw van beide winkels en de officiële opening medio november 2019 zal de winkel in Bodegraven de grootste Hubo van Nederland zijn!

Vooral het uitgangspunt 'je kunt het zelf doen, je kunt het samen doen of je kunt het laten doen' sprak de broers Zwanenburg aan. Maykel: "Ook wij zien de variatie in klanten in de bouwmarkt, klanten met verschillende behoeftes en wensen. Wij willen al die klanten kunnen helpen of het nu het meedenken over een klus is, het op maat leveren van producten of montage aan huis, alles!"

Lokaal assortiment

Naast het uitgebreide assortiment dat vanuit Hubo wordt aangeboden zullen zowel de winkel in Bodegraven als Waddinxveen ook nog wat lokale assortimenten hebben. Zo blijft het assortiment keukens, badkamers, meubels, tuinmeubels, decoratieve artikelen, speelgoed en huishoudartikelen onderdeel van het assortiment in Bodegraven. Waddinxveen houdt naast het standaard assortiment ook de extra assortimenten meubels, decoratieve artikelen en tuinmeubels.